תפריט
accessibility
אלווין בלוג

ראסל זקס, בעלי מאפיית הבוטיק Russell’s Bakery, הממוקמת בשוק מחנה יהודה בירושלים

“בשבילי להעסיק עובד עם מגבלה, משמע לתת הזדמנות שווה לכל האוכלוסייה באשר היא, לנסות לראות מעבר למגבלה- ולהבין שישנו אדם עם יכולת שווה כמוני, אך קצת מתקשה בדבר מסוים – שניתן ללמד אם רק רוצים.
מעבר לכך, אני לומד איך להיות יותר סבלני, רוכש לעצמי מיומנויות וכלים בכדי להתמודד עם העובדים באשר הם.
בסופו של יום, כשהמאפייה נסגרת, אני מלא בגאווה, על כל עובד ועובדת, כי כולם עשו עבודה נהדרת, למרות שקצת קשה להם, הם התגברו על המגבלה.

שני דברים המאפיינים מאוד את מורדי הם חיוך גדול וחריצות. כמובן שכשאר בני האנוש היו לו רגעי כעס, מחלוקות עם עובדים אחרים וקשיים שונים אותם היה צריך ללמוד ואיתם להתמודד. אך הרושם שנשאר אחרי שנים רבות של עבודה הוא חיוך גדול בתחילת יום עבודה ובכל הזדמנות שהיא, העבודה באנרגיות חיוביות.

לשלב עובדים עם מגבלה בעסק זה אולי מאתגר מאוד אך מספק עוד יותר. מלבד המחויבות שלהם לעבודה והרצון להשתפר וללמוד עוד, זה בעיקר פותח את הלב ומשמח להיות בחברתם ולעבוד איתם”.

בתמונה: ראסל זקס, בעלי מאפיית הבוטיק Russell’s Bakery, הממוקמת בשוק מחנה יהודה בירושלים יחד עם העובד מרדכי (מורדי) מוזסון)

שיתוף:

כניסה למאגר הידע של אלווין ישראל

*אנא הכנס כתובת דוא"ל חוקית!
*אנא מלא סיסמא!

שכחתי את הסיסמה

תפריט נגישות